Vælg sæson:
1. Økologik (1:4) Varighed: 27m
Mere end 13 procent af de fødevarer vi køber i supermarkederne er økologiske og andelen stiger. Hvad betyder det for producenterne, dem der støtter op om den økologiske produktion og de forbrugere der køber økologisk. Vi ser nærmere på kontrollen og reglerne for de økologiske fødevarer – og kigger nærmere på en myte eller to indenfor den økologiske produktion. Denne gang sætter vi fokus på mejeriprodukter og oksekødsproduktionen. Tilrettelæggelse: Torben Nørgaard
2. Økologik (2:4) Varighed: 26m
Mere end 13 procent af de fødevarer vi køber i supermarkederne er økologiske og andelen stiger. Hvad betyder det for producenterne, dem der støtter op om den økologiske produktion og de forbrugere der køber økologisk. Vi ser nærmere på kontrollen og reglerne for de økologiske fødevarer – og kigger nærmere på en myte eller to indenfor den økologiske produktion. Denne gang sætter vi fokus på produktionen af kyllingekød og æg. Tilrettelæggelse: Torben Nørgaard
3. Økologik (3:4) Varighed: 27m
Mere end 13 procent af de fødevarer vi køber i supermarkederne er økologiske og andelen stiger. Hvad betyder det for producenterne, dem der støtter op om den økologiske produktion og de forbrugere der køber økologisk. Vi ser nærmere på kontrollen og reglerne for de økologiske fødevarer – og kigger nærmere på en myte eller to indenfor den økologiske produktion. Denne gang sætter vi fokus på produktionen af svinekød og kontrollen af den økologiske foder. Tilrettelæggelse: Torben Nørgaard
4. Økologik (4:4) Varighed: 26m
Mere end 13 procent af de fødevarer vi køber i supermarkederne er økologiske og andelen stiger. Hvad betyder det for producenterne, dem der støtter op om den økologiske produktion og de forbrugere der køber økologisk. Vi ser nærmere på kontrollen og reglerne for de økologiske fødevarer – og kigger nærmere på en myte eller to indenfor den økologiske produktion. Denne gang sætter vi fokus på produktionen af grøntsager og økologisk korn. Tilrettelæggelse: Torben Nørgaard