White Hawks fik fredagstæsk

Frederikshavn White Hawks har igen i år ikke fået en flyvende start på Metal Ligaen.

Før fredagens opgør ude mod Sønderjyske, havde de nordjyske ishockeyherrer vundet én gang ud af tre forsøg, og det skulle de altså forsøge at rette op på.

Men sådan gik det slet ikke for frederikshavnerne.

Det blev i stedet til en afklapsning på 1-6, efter holdet haltede bagefter det meste af kampen. Nordjyderne kom bagud efter små fire minutter, men fik hurtigt udlignet ved Chrisopher Frederiksen.

Efter seks minutter af anden periode kom høgene bagud endnu engang, og denne gang blev der ikke svaret tilbage prompte.

Der blev faktisk ikke svaret tilbage, før det var alt for sent.

Ishockeyholdet kom nemlig bagud hele 1-6, før frederikshavnernes Todd Winder fik sendt pucken i mål med det reducerende 2-6-mål.

Frederikshavn White Hawks er dermed sidst i mændenes bedste ishockeyliga i landet med tre point.

Vinterhalvåret starter søndag - det sommerlige vejr er her dog endnu

Vi er efterhånden kommet et stykke ind i efteråret og september måned, og søndag er der efterårsjævndøgn, og dermed begynder vinterhalvåret.

I dag bliver det dog sommerligt, fortæller TV 2's meteorolog Jens Ringgård.

Når vi er så langt inde i september måned betyder det dog også tåge og lavthængende skyer, når det er stille og klart, og det har været tilfældet denne morgen og natten over.

Temperaturerne i morgentimerne har ligget omkring de 10 grader de fleste steder, men som dagen skrider frem, begynder tågen at gå i opløsning, ligesom temperaturerne stiger.

Eftermiddagen vil nemlig byde på sommerligt vejr med 20 grader på trods af årstiden.

Der er svage vindforhold, mens der hen på aftenen vil blive køligt igen med cirka 12 grader i det nordjyske.

Mors-Thy får overraskende point efter flot comeback

Mors-Thy skulle på en svær tredje opgave i den nye sæson af herrernes bedste håndboldliga, HTH Herreligaen, da nordvestjyderne gæstede Skjern.

Før opgøret havde Mors-Thy skrabet ét point til sig i sæsonens første to kampe.

Gæsterne var forholdsvis store underdogs mod Skjern, men holdet fik vist sig frem på stort set flotteste vis fredag aften.

Første halvleg startede også fint for Mors-Thy, men hjemmeholdet fik fat mod slutningen, hvor pausestillingen var 15-12 i Skjerns favør.

I starten af anden halvleg kom Mors-Thy også bagud med fire scoringer, før fanden tog ved dem.

Mandskabet kom så meget tilbage i opgøret, at de faktisk var foran to gange mod slutningen, men Skjern fik scoret det sidste mål til slutresultatet 25-25.

Mors-Thy-topscorer blev Marcus Midtgaard med syv scoringer, og med det ene point har Mors-Thy nu tre point efter tre opgør og ligger nummer 11 ud af 14 hold i HTH Herreligaen.

Sejr sender Pirates i front

Aalborg Pirates har fået en god start på sæsonen med tre sejre og et nederlag i de første fire kampe af Metal Ligaen.

Fredag aften gjaldt det Herning Blue Fox på hjemmebane.

Før opgøret var ishockey-piraterne lille favorit, og favoritværdigheden viste hjemmeholdet også på isen.

Det var dog først i anden og tredje periode, at Aalborg Pirates slog til. Efter 11 minutter af anden periode bragte Darien Craighead nordjyderne foran i powerplay.

Blue Fox udlignede små seks minutter inde i tredje og sidste periode, inden Jonas Brøndberg små fem minutter senere atter bragte Aalborg i front.

Med 15 sekunder tilbage cementerede Darien Craighead sejren med sin anden scoring i opgøret til slutresultatet 3-1.

Aalborg Pirates har 13 point efter fem kampe og ligger på førstepladsen i Metal Ligaen.

To hurtige mål giver Vendsyssel sejren

To mål med fem minutters mellemrum i første halvleg blev afgørende for Vendsyssel FF fredag aften ude mod HB Køge.

Benjamin Clemmensen bragte vendelboerne foran med 1-0 efter 13 minutter, og det fulgte Shanyder Borgelin trop, da han fem minutter efter bragte gæsterne foran med 2-0.

Det blev kampens eneste to mål, og derfor løb Vendsyssel FF med sejren på 2-0.