Vælg sæson:
1. Jagten på bæredygtighed (S1:E1) Varighed: 13m
Åbenhed om den metode landmændene bruger til at producere den mad vi spiser og andre øjne på landbruget er vigtige. Fremtidens landmand i Danmark er bæredygtig, for klodens, dyrenes og pengepungens skyld. Tre landmænd fra Vendsyssel, Mors og Sønderjylland, udfordrer sig selv og hinanden for at gøre deres produktion mere bæredygtig.
2. Jagten på bæredygtighed (S1:E2) Varighed: 14m
Bedre udnyttelse af energien på de danske landbrug, er en vigtig forudsætning for at blive mere bæredygtig og mere klimavenlig. Fremtidens landmand i Danmark er bæredygtig, for klodens, dyrenes og pengepungens skyld. Tre landmænd fra Vendsyssel, Mors og Sønderjylland, udfordrer sig selv og hinanden for at gøre deres produktion mere bæredygtig.
3. Jagten på bæredygtighed (S1:E3) Varighed: 14m
Medarbejderne til landbruget hænger ikke på træerne. Derfor er måde landmanden driver sin forretning på blevet mere og mere essentiel. Fremtidens landmand i Danmark er bæredygtig, for klodens, dyrenes og pengepungens skyld. Tre landmænd fra Vendsyssel, Mors og Sønderjylland, udfordrer sig selv og hinanden for at gøre deres produktion mere bæredygtig.