Vælg sæson:
1. Appetit (1:8) Varighed: 27m
Denne gang besøger vi Strandhotellet i Blokhus. Hotellet åbnede op i sommeren 2017 som en tro kopi af de strandhoteller, vi kender fra gamle dage. Restauranten har altid frisk fanget fisk på menukortet, og retterne er med inspiration fra det franske køkken. Tilrettelæggelse: Helene Gottschalk Dahl og Johnni Isaksen
2. Appetit (2:8) Varighed: 27m
I Appetit besøger vi nye spisesteder i Nordjylland, der tænker nyt og tilbyder en anderledes spiseoplevelse til nordjyderne. I denne udgave besøger vi restaurant Applaus, der ligger i Aalborg. Restauranten serverer social dining i street food klæder. Køkkenchef Mads Hyllested vil gerne skubbe lidt til folks grænser, når de spiser i restauranten og udvide deres gastronomiske horisont. Tilrettelæggelse: Helene Gottschalk Dahl og Johnni Isaksen
3. Appetit (3:8) Varighed: 28m
Appetit er en serie, hvor vi besøger spisesteder i Nordjylland, der gerne vil tilbyde nordjyderne en oplevelse lidt udover det sædvanlige. Denne gang tager vi til Bramslev Bakker og besøger Hotel Bramslevgaard. Stedet gennemgik en større renovering i 2016 og 2017. I dag er det et spritmoderne med kursusfaciliteter, spa og en restaurant, der serverer nordisk inspireret mad med et touch af molekylær gastronomi. Tilrettelæggelse: Helene Gottschalk Dahl og Johnni Isaksen
4. Appetit (4:8) Varighed: 28m
I Appetit besøger vi spisesteder i Nordjylland, der gerne vil give deres gæster en oplevelse lidt udover det sædvanlige. Denne gang tager vi færgen til Egholm for at besøge restaurant Kronborg. Forpagter Kasper Kristensen har ejet restauranten siden januar 2017, og han går meget ud af at alle de råvarer, der bliver brugt kommer fra små lokale producenter – helst nogen med base på Egholm. Mottoet er ”jo tættere på jo bedre”. Tilrettelæggelse: Helene Gottschalk Dahl og Johnni Isaksen
5. Appetit (5:8) Varighed: 28m
I Appetit besøger vi nyere spisesteder i hele regionen, der tænker nyt i forhold til koncept og mad. I denne udgave er vi i Frederikshavn hvor vi besøger restaurant Essens. Restaurant Essens er en lille restaurant, der serverer såkaldt Feel-good-food i feel-good-omgivelser. Restauranten har ikke noget menukort, så maden bliver besluttet på dagen afhængig af udbud. Tilrettelæggelse: Helene Gottschalk Dahl og Johnni Isaksen
6. Appetit (6:8) Varighed: 28m
I Appetit besøger vi nyere spisesteder i hele regionen, der tænker nyt i forhold til koncept og mad. I dagens udgave af Appetit er vi taget til fiskeribyen Hanstholm ved Thy. Det er de tre venner Morten, Mai og Louise, der står bag Hanstholm Madbar. Begge valgte at rykke teltpælene op og flytte fra København og Djursland til Thy for at kaste sig ud i projektet. Stedet er uformelt og har hygge og samvær i højsædet og de tre ejer er altid klar på et glas portvin og en sludder med gæsterne. Tilrettelæggelse: Helene Gottschalk Dahl og Johnni Isaksen
7. Appetit (7:8) Varighed: 28m
I Appetit besøger vi nyere spisesteder i hele regionen, der tænker nyt i forhold til koncept og mad. På Toppen af Danmark, i Hirtshals finder vi den nyåbnede restaurant Abstrakt, som Appetit besøger i dag. Bag Abstrakt står det unge par Kamilla og Simon, som begge har arbejdet i restaurationsbranchen i mange år. De synes Hirtshals trængte til en restaurant, med finere kvalitetsmad. Abstrakt slog dørene op i november 2017 og serverer 3, 5 og 7-retters menuer. Restauranten ligger helt nede ved vandet i bygninger der tidligere var et maskinværksted. Tilrettelæggelse: Helene Gottschalk Dahl og Johnni Isaksen
8. Appetit (8:8) Varighed: 28m
I Appetit besøger vi nyere spisesteder i hele regionen, der tænker nyt i forhold til koncept og mad.I dag besøger Appetit den dansk/asiatiske social-dining restaurant Nam, der ligger midt i Aalborg. Bag restaurant Nam står kæresteparret Kim Jeppesen og Anne-Marie Menendez. Kim Jeppesen er opvokset med en dansk mor og en vietnamesisk far, og det er fusionen af de to køkkener han eksperimenterer med i retterne i restauranten. Tilrettelæggelse: Helene Gottschalk Dahl og Johnni Isaksen