Kæmpe triumf: Nordjyske kvinder er dobbelte danske mestre

Sidste år vandt kvinderne fra floorballklubben Frederikshavn Blackhawks danmarksmesterskabet efter en sejr mod Copenhagen Floorball.

Den samme modstander stod over for nordjyderne i årets finale i Arena Næstved.

Og det blev en ensidig forestilling, hvor frederikshavnerne kørte Copenhagen Floorball over med kæmpe sejr på 8-2.

Frederikshavn Blackhawks kvinder kan dermed kalde sig for danske mestre endnu engang.

Det startede ellers ikke, som nordjyderne håbede, da de kom bagud allerede efter tre minutter, men så fik de fart i fødderne og mål i stavene.

Allerede i ottende minut havde Blackhawks fuldstændig vendt opgøret, og på mål af Sofia Frederiksen, Mia Dahl og Marie Abildgaard var de pludselig foran 3-1.

Sofia Frederiksen var på pletten igen 14 minutter inde i anden periode, men københavnerne fik reduceret til 2-4 kort efter.

Tredje periode blev domineret på markant vis, da Mia Dahl scorede sit andet mål, ligesom Marie Abildgaard gjorde det, før Sophine Jørgensen og Esther Thomsen lukkede den imponerende kamp med deres scoringer.

Kampens spiller blev Frederikshavnernes Sophine Jørgensen, ligesom der var plads til kåringer til årets bedste.

Træneren for Blackhawks, Søren Frederiksen, blev her kåret som årets træner.

Frederikshavn Blackhawks kan få endnu mere succes, når herrerne spiller DM-finale samme sted klokken 17.00.